Nini Rysh Lifestyle

Dus jij wilt graag op een gezonde manier afvallen?

1024px-Noun_Project_vegetables_icon_1422990_cc.svg

Het begint met eigen regie over je eten

Elk begin is moeilijk, zo ook wanneer je besluit dat je wil afvallen of juist wil aankomen. Stop met vechten en probeer het jezelf zo makkelijk mogelijk maken. Hoe? Door jezelf vooral te blijven voeden met dingen die je lekker vindt. Een streng dieet waarbij je jezelf tekort doet gaat op termijn niet werken. Zodra de eerste kick van het verliezen van de eerste kilo’s voorbij zijn, kom je in die bekende jojo modus terecht. Dit, omdat je geen rekening hebt gehouden wat bij jou past! Een goed plan biedt jou dé oplossing! Klik op de button hieronder om samen met mij een gezonde basis neer te zetten, waarbij alles aan bod komt. Je hebt zelf de regie over de invulling. En ik verzeker je van een gezonde balans die je lichaam nodig heeft om zich sterk en fit te voelen. Binnen no time voel jij jezelf blaken van gezondheid, zowel van binnen als van buiten en verlies je onderweg de nodige overtollige kilo’s.

Ga succesmomenten tellen, geen calorieën

Speciale momenten wil je vieren toch? Je eerste positieve weegschaal cijfer, je eerste losse kledingstuk, het eerste compliment of de vraag die doelt op jouw nieuwe look. Je mindset bepaalt hoe jij aan je doel werkt. Hou deze dus positief! Die calorieën? Die tel ik voor je zodat jij op een gezonde manier aan de slag kunt. Mijn coaching biedt een lage instap, omdat jij je traject kant bepalen. Jij houdt regie over de kosten en kan op eigen kracht al heel snel die succesmomenten gaan vieren. Dit stimuleert en dat is precies wat jij nodig hebt om dit keer wel je doel te behalen.

img_532062
Medical_Icon_Set_Outline-03-512

Verzeker jezelf van gebalanceerde voeding

Geen crashdieet of uitsluiting van voedingsbronnen. Geen risico’s op gezondheidsklachten of symptomen van ondervoeding. Je lichaam heeft koolhydraten, vetten en eiwitten nodig om lekker te kunnen leven. En dat is precies wat je wil toch? Zonder een optimaal functionerend lichaam kun je namelijk niet afvallen of je doel om fit en gezond te worden bereiken. Het gaat hand in hand. Bij mij mag je daarom alles eten. Van alles genoeg.

Durf jij de eerste stap te zetten?