Nini Rysh Nutrition

Dus jij wilt graag op een gezonde manier afvallen?

1024px-Noun_Project_vegetables_icon_1422990_cc.svg

Het begint met eigen regie over je eten

Elk begin is moeilijk, zo ook wanneer je besluit dat je wil afvallen. Maar je kunt het jezelf wel zo aangenaam mogelijk maken. Hoe? Door jezelf vooral te blijven voeden met dingen die je lekker vindt. Een streng dieet waarbij je jezelf tekort doet gaat op termijn niet werken. Zodra de eerste kick van het verliezen van de eerste kilo’s voorbij zijn, kom je in die bekende jojo modus terecht. Dit, omdat je geen rekening hebt gehouden wat bij jou past! Een vast en voedzaam voedingsplan biedt jou dé oplossing! Klik op de button hieronder om met dit voedingsplan jouw gezonde basis neer te zetten, waarbij alles aan bod komt. Je hebt zelf de regie over de invulling en smaak. En ik verzeker je van een gezonde balans die je lichaam nodig heeft om zich sterk en fit te voelen. Binnen no time voel jij jezelf blaken van gezondheid, zowel van binnen als van buiten en verlies je onderweg de nodige overtollige kilo’s.

Ga succesmomenten tellen, geen calorieën

Speciale momenten wil je vieren toch? Je eerste positieve weegschaal cijfer, je eerste te wijde kledingstuk, het eerste compliment of de vraag die doelt op jouw nieuwe look. Je mindset bepaalt hoe jij aan je doel werkt. Hou deze dus positief! Die calorieën? Die heb ik al voor je geteld. Dus jij kunt met het voedingsplan direct, op een gezonde manier aan de slag. Het is een lage instap zonder hoge kosten of extra moeite waarmee jij op eigen kracht al heel snel die succesmomenten gaat vieren. Dit stimuleert en dat is precies wat jij nodig hebt om dit keer wel je doel te behalen.

img_532062
Medical_Icon_Set_Outline-03-512

Verzeker jezelf van gebalanceerde voeding

Geen crashdieet of uitsluiting van voedingsbronnen. Geen risico’s op gezondheidsklachten of symptomen van ondervoeding. Je lichaam heeft koolhydraten, vetten en eiwitten nodig om te kunnen functioneren. En dat is precies wat jij wil toch? Zonder een optimaal functionerend lichaam kun je namelijk niet afvallen of je doel om fit en gezond te worden bereiken. Het gaat hand in hand. In dit voedingsplan ga je daarom alles eten. Van alles genoeg.

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten?

× Stel je vraag via WhatsApp

Je bent er bijna... Vul onderstaande gegevens in en ontvang het voedingsplan!