Nini Rysh Lifestyle

Coach op WhatsApp

Een vast gezicht

Je hebt altijd contact met een deskundige coach; ik ben jouw vaste gezicht. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid van het contact gewaarborgd. Ik coach jou op het gebied van gebalanceerde leefstijl, structuur en positieve mindset.
Wil je meer over mij weten? Klik dan hier.

WhatsApp Image 2021-10-19 at 09.08.02 (5)
kimberly-farmer-lUaaKCUANVI-unsplash

Facts, geen fabels

Je wordt gecoacht door een professional. Je kunt er dus vanuit gaan dat de antwoorden die je zoekt altijd gebaseerd zijn op feitelijke informatie met een persoonlijke aanpak dat aansluit bij jouw situatie. Schroom dus niet om alle vragen te stellen die je te binnen schieten. Alleen dan kan ik je echt helpen.

Passende antwoorden

Stel, je loopt door de supermarkt en wordt afgeleid door de meest verleidelijke producten. Of misschien baal je in stilte omdat je continue stress ervaart. Stel je hulpvraag niet langer uit en bespreek direct waar je tegenaan loopt, want dat lucht op! Concrete antwoorden, adviezen of persoonlijke motiverende woorden kunnen je net het duwtje geven die je nodig hebt om weer verder te kunnen. Op werkdagen heb je binnen 24 uur heb je altijd antwoord.

ana-municio-PbzntH58GLQ-unsplash
josh-appel-NeTPASr-bmQ-unsplash

Geen hoge kosten voor onbeperkte toegang

Er zit geen limiet aan het aantal vragen die je dagelijks te binnen schieten, dus waarom zou er een limiet moeten zitten aan het aantal vragen dat je dagelijks kunt stellen? Direct contact geeft je de nabijheid die je goed kunt gebruiken. 

Lees meer over tarieven..

WhatsApp als extraatje

De ondersteuning via Whatsapp gaat altijd samen met het gekozen programma. Het dient als extraatje. De nabijheid en bereikbaarheid verhoogt namelijk de kwaliteit van jouw coachingprogramma. Plan hier eenvoudig een afspraak om een programma op maat te starten. 

WhatsApp Image 2021-10-19 at 09.08.03