Nini Rysh Coaching

Over mij

"Life is not about finding yourself, life is about creating yourself.." 

Hi! Je bent waarschijnlijk op deze pagina geland, omdat je benieuwd bent wie de persoon is achter deze website. Voel je ergens een interesse? Hou dat dan even vast. Ik zal je eerst even meenemen in een stukje van mijzelf. Ter kennismaking! Heb je daarna nog vragen?
Wees dan vooral welkom deze gewoon aan mij te stellen.

Ik ben Jeanine, geboren in Den Haag in 1988. Momenteel woon ik samen met mij man & zoontje in hartje Kampen. Het is daar leuk! Maar aangezien ik in mijn leven al behoorlijk wat keren verhuisd ben, voel ik mij eigenlijk overal wel thuis. Zo leerde ik mij gemakkelijk aanpassen aan meerdere plekken, situaties en mensen.

Van huis uit ben ik gediplomeerd pedagoog & ambulant hulpverlener. En schoolde ik mij later nog als lifestylecoach en sinds 2023 ook intervisiebegeleider. Naast mijn eigen onderneming, ik werk bij InteraktContour als Praktijkopleider. Maar ruim voor die tijd werkte ik ook in de psychiatrie. De ‘rest’ van mijn tijd ben ik een zeer liefhebbende moeder

Mijn droom is vooral een gezond oud omaatje te worden die alles uit het leven heeft gehaald wat er in zat. Maar eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik daarvoor denk ik al wat kansen heb laten liggen. Geeft dat? Nee zeker niet, want elke nieuwe dag geeft je een scala aan kansen waarbij jij de keuze hebt om deze bij de lurven te pakken.. Of niet! En aldoende leert men (is mijn motto)..

Health begins with selfcare..

Mijn passie voor een leven vol zelfliefde en geluk is ontstaan door het najagen van mijn eigen doelen en wensen. Al sinds mijn jeugd probeer ik mijzelf uit te dagen op zoek te blijven gaan naar wat het beste bij mij past. Eerst natuurlijk met 0,0% kennis, maar gaande weg ben ik door vallen, opstaan en onderzoeken echt veel wijzer geworden. De twee life events die mij persoonlijk enorm hebben doen groeien is het moederschap en het verlies van mijn eigen moeder. Ik werd in beide gevallen enorm teruggeworpen op mijn eigen functioneren en moest mijzelf opnieuw uitvinden, zowel positief als negatief. Het heeft mij verdieping, waardering en geluk opgeleverd. Niet omdat het kwam aanwaaien, maar omdat ik mijzelf toestond er hard voor te werken. Ik ben mijzelf als anker centraal gaan zetten.

Anno nu, na de nodige levenservaring, reflectie en persoonlijke ontwikkeling ben nu zoveel krachtiger. Zijn de keuzes die ik maak 100% ‘van mij’. En vier ik het leven.

Er is geen recept voor een lang en gelukkig leven. Het kwartje moet ergens vallen en alleen door met liefde en reflectie naar jezelf te kijken kun je hier sturing aan geven. En dat kan betekenen dat je hard moet werken. Er bestaat geen ‘juiste minste’ of quick fix, dus dat ga ik je ook niet aanbieden. Waar ik jou in wil uitdagen is vooral het avontuur met jezelf aan gaan en je niet langer te laten leiden door het ’toevallige verloop van het leven’. Ik ga je leren om blijvend grip te krijgen het doel dat jij voor ogen hebt. En dat kan alle kanten op! Van gezondheid tot werk, van relatie en verlies tot moederschap. Waar jij krachtverlies ervaart, kan ik bijdragen.

Bij elk proces van verandering hoort vallen en opstaan. Het is geen kwestie van simpelweg kopiëren wat een ander doet. We willen toch altijd graag anders zijn dan anderen? De balans vinden vraagt van jou juist om uniek te zijn. Probeer die kwaliteit maar eens op te zoeken.

Ik hoop dat ik met dit kleine betoog jou een beetje heb mogen prikkelen om de stap te zetten om jezelf verder te ontwikkelen. Ik sluit met liefde aan, dan ga ik kijken wat ik kan bijdragen aan jouw zoektocht!

Plan hier een afspraak, dan zie ik je snel!

Liefs, Jeanine