Nini Rysh Lifestyle

Over mij

"Life is not about finding yourself, life is about creating yourself.." 

 

Hi! Je bent waarschijnlijk op deze pagina geland, omdat je benieuwd bent wie de persoon is achter alle teksten op deze website. Voel je ergens een interesse? Hou deze dan even vast. Ik zal je eerst even meenemen in een stukje van mijzelf. Ter kennismaking! Heb je daarna nog allerhande vragen?
Wees dan vooral welkom deze gewoon aan me te stellen!

Ik ben Jeanine, geboren in Den Haag in 1988. Momenteel woon ik samen met mij man en zoontje in hartje Kampen. Het is daar leuk! Maar aangezien ik in mijn leven al behoorlijk wat keren verhuisd ben, voel ik mij eigenlijk overal wel thuis. Zo leerde ik mij gemakkelijk aan te passen aan meerdere plekken, situaties en mensen.

Van huis uit ben ik gediplomeerd pedagoog & ambulant hulpverlener. En schoolde ik mij later nog als lifestylecoach en sinds 2023 ook intervisiecoach. Ik werk momenteel parttime voor InteraktContour. Daarvoor werkte ik in de psychiatrie. De ‘rest’ van mijn tijd ben ik naast een liefhebbende moeder ook sinds 2020 mijn eigen bedrijf gestart met als doel piepjong, stokoud en alles wat daar tussen zit te helpen (weer) zichzelf te voelen. Zowel letterlijk als figuurlijk. 

Mijn droom is vooral een oud omaatje te worden die alles uit het leven heeft gehaald wat er in zat. Maar eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik daarvoor denk ik al wat kansen heb laten liggen. Geeft dat? Nee zeker niet, want elke nieuwe dag geeft je een scala aan kansen waarbij jij de keuze hebt om deze bij de lurven te pakken.. Of niet! En aldoende leert men (is mijn motto)..

Happy Mind & Healthy Life

Mijn passie voor een leven vol zelfliefde en geluk is ontstaan door het najagen van mijn eigen doelen, dromen en wensen. Al sinds mijn jeugd probeerde ikzelf zoveel manieren om gezonder en gelukkiger te leven. Eerst natuurlijk met 0,0% kennis, waardoor ik mij vooral veel heb laten aanpraten. De twee life events die mij persoonlijk enorm hebben doen groeien is het moederschap en het verlies van mijn eigen moeder. Ik werd hierin enorm teruggeworpen op mijn eigen functioneren. Het heeft mij een levenslange zoektocht naar geluk opgeleverd, waarin ik vooral mijzelf als anker centraal wil zetten. 

Dus anno nu, na de nodige levenservaring, schade, schande, reflectie en persoonlijke ontwikkeling ben nu zoveel krachtiger. Zijn mijn keuzes meer ‘van mij’. En dan wordt het pas echt leuk!

Er is namelijk geen recept voor een lang en gelukkig leven. Het kwartje moet ergens vallen en alleen door met zelfliefde en reflectie naar jezelf te kijken kun je hier sturing aan geven. De zogenaamde: “juiste mindset”. Wat is dat dan? Er bestaat geen quick fix, dus dat ga ik je ook niet aanbieden. Waar ik jou in wil uitdagen is vooral het avontuur met jezelf aan gaan en je niet langer te laten leiden door het ’toevallige verloop van het leven’. Ik ga je leren om blijvend grip te krijgen op die mindset die bepaalt welke stimulans jij nodig hebt. 

Ervaar wat een goede structuur kan doen, waarom gezonde voeding kan bijdragen en hoe je beweging en ontspanning kunt inzetten zonder genietmomenten uit het oog te verliezen. Bij elk proces van verandering hoort vallen en opstaan. Het is geen kwestie van simpelweg kopiëren wat een ander doet. Je wil juist uitvinden wat bij jou past en er ook een beetje de lol van inzien.

We willen toch altijd graag anders zijn dan anderen? De balans vinden vraagt van jou juist om uniek te zijn. Probeer die kwaliteit maar op te zoeken.

Ik hoop dat ik met dit kleine betoog jou een beetje heb mogen prikkelen om de (misschien super spannende) stap te zetten om jezelf verder te ontwikkelen. Ik sluit met liefde aan bij jouw dromen en doelen. En kijken wat ik kan bijdragen aan jouw zoektocht!

Plan hier jouw startgesprek, dan zie ik je hopelijk snel!

Liefs, Jeanine