Nini Rysh Nutrition

Over mij

add1f4f6-6511-4907-a2f8-f7e57cd7e06f

Hi, ik ben Jeanine. Geboren in 1988 als Haagse, maar inmiddels ruim ingeburgerd als Zwolse. En met man en kind vermaak ik mij daar prima. Naast mijn baan als Senior Ambulant Begeleider ben ik iets gaan opstarten wat mij blij maakt, iets wat ik echt al jaren wil doen. Sinds 2019 ben ik daarom gestart als gecertificeerd Voedingscoach

Het is geboren uit een hobby. Al sinds mijn jeugd probeerde ik zoveel diëten en manieren om gezonder te leven. Eerst natuurlijk met 0,0 kennis, waardoor ik bleef jo-jo’en met mijn gewicht omdat ik mij vooral veel heb laten aanpraten. Maar goed, je bent jong en je wil wat. Van suikervrij, glutenvrij en koolhydraatarm, zelfs homeopatische middeltje en een lidmaatschap bij Prodimed & Weight Watchers. Surprise! Alles werkte, maar wel heel kort. Elke keer weer stelde ik mijzelf teleur, omdat ik zonder echte kennis van zaken deelnam aan iets wat in mijn omgeving een trend was en dus een oplossing zou bieden voor mijn probleem. Een ding leerde ik wel. Ik werd ervaringsdeskundige op het gebied van weten hoe het vooral niet moest. 

Maar als die ervaring je startpunt is kun je eigenlijk alle kanten op. Dus ging ik zelf aan de slag. En geloof me, pas dan wordt het leuk! Mijn resultaat? Tot twee keer toe is het mij op eigen kracht gelukt om zonder enig dieet, maar met ‘normale’ voeding en goede beweging, mijn doel te bereiken: een fit lichaam en gezond gevoel. Met de juiste mindset kun je ver komen en ik weet nu dat deze mindset een stimulans nodig heeft om door te zetten. Bij elk proces van verandering hoort vallen en opstaan. Het is geen kwestie van simpelweg te kopiëren wat een ander doet. Je moet gaan uitvinden wat bij jou past en er ook een beetje de lol van inzien. Neem niet jezelf, maar je doel serieus en hou ze behapbaar, dan ga je succes bereiken en open staan voor nieuwe uitdagingen.

We willen toch altijd graag anders zijn dan anderen? Juist bij afvallen zouden we die wens wat nuttiger moeten inzetten. Want dan leer je: iedereen is anders en jij hebt niet dezelfde smaak, behoefte, kennis, levensstijl of het lijf als ik. Dus wil jij graag fit en gezond zijn? Zien dat jij je doel kunt bereiken en daarbij in de basis gezond (leren) eten. Dan ga ik je gewoon helpen!

× Stel je vraag via WhatsApp