Nini Rysh Lifestyle

Over mij

"Life is not about finding yourself, life is about creating yourself.." 

Hi, ik ben Jeanine. Samen met man en kind woon ik  in Kampen en vermaak ik mij daar meer dan prima. Van huis uit ben ik gediplomeerd pedagoog en sinds 2020 gecertificeerd voedingscoach. Ik werk deels in de zorg, en heb inmiddels zo’n 10 jaar ervaring in het begeleiden van (jong-)volwassenen & ouderen. Sommigen met een beperking, niet aangeboren hersenletsel of psychiatrische grondslag.

In 2019 ben ik iets gaan opstarten wat mij echt blij maakt. Iets wat nog dichter bij mij ligt dan alles wat ik daarvoor deed. Ik startte namelijk mijn eigen bedrijf als lifestylecoach met als doel piepjong, stokoud en alles wat daar tussen zit te helpen zichzelf (weer) healthy & happy te voelen.

Het idee is ontstaan door het najagen van mijn eigen doelen, dromen en wensen. Al sinds mijn jeugd probeerde ikzelf zoveel manieren om gezonder en gelukkiger te leven. Eerst natuurlijk met 0,0% kennis, waardoor ik mij vooral veel heb laten aanpraten. Maar goed, je bent jong en je wil wat.  Anno nu, na de nodige levenservaringen, leerde ik zelf to practice what I used to preach. Kijk.. En dan wordt het pas leuk!

Met de juiste mindset kun je balans vinden in je leven. Zo wordt je gezonder en gelukkiger. Geen quick fix, maar op lange termijn. Laat je niet langer leiden, maar leer blijvend grip te krijgen op de mindset die bepaalt welke stimulans jij nodig hebt.  Leer wat een fijne structuur kan doen, waarom gezonde voeding kan bijdragen en hoe je beweging en ontspanning kunt  inzetten zonder genietmomenten uit het oog te verliezen.

Bij elk proces van verandering hoort vallen en opstaan. Het is geen kwestie van simpelweg kopiëren wat een ander doet. Je wil juist uitvinden wat bij jou past en er ook een beetje de lol van inzien. Neem jezelf en niet je doel serieus door behapbare stappen te zetten. Dan bereik je succes ervaar je vaker dat geluk.

We willen toch altijd graag anders zijn dan anderen? Je balans vinden vraagt van jou om uniek te zijn. Probeer die kwaliteit maar op te zoeken. Dan leer je: iedereen is anders en jij hebt niet dezelfde smaak, behoefte, lessen, levensstijl of het lijf als ik.

Wil jij echt graag gezond en gelukkig zijn? Kies dan nu voor je zelf, dan ga ik je helpen!